Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Mengedarkan bubur lambuk di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam.
1/4/2024
Mengedarkan bubur lambuk di Masjid Sultan Salahuddin Abdul Aziz Shah, Shah Alam.
Seharian bersama warga Batu Caves, Gombak
25/3/2024
Alhamdulillah, saya dapat meluangkan seharian bersama warga Batu Caves, Gombak dari waktu fardhu Subuh hinggalah ke solat terawih dalam semangat menghidupkan Ramadan bersama.
MENGINGATI ALLAH SWT KETIKA SUSAH MAHUPUN SENANG
25/3/2024
Hari ini kita tadabbur surah ar-Rum ayat 33
Fokus kepada kesejahteraan rakyat dan kesentosaan negeri.
25/3/2024
Insya-Allah Kerajaan Negeri Selangor akan tumpu dan fokus kepada kesejahteraan rakyat dan kesentosaan negeri.
Pelaburan tinggi sebanyak RM55.3 bilion
25/3/2024
Selangor terus menerima pelaburan tinggi sebanyak RM55.3 bilion pada tahun lalu dalam pelbagai sektor
Sebelum
Seterusnya
30 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Selangor Kini: Invest Selangor bertemu Deloitte, teroka peluang perniagaan baharu
Invest Selangor melalui hantaran di Twitter baru-baru ini, berkata pertemuan itu diharap akan memperkukuhkan negeri ini sebagai destinasi pelaburan paling diingini oleh pelabur bernilai tinggi,.
Malay Mail: Claims Selangor religious schools ordered to close untrue, says minister
Recently, an article was published on a local portal, which reported that a coalition of Islamic non-governmental organisations (NGOs) in Selangor and Negeri Sembilan voiced concern over religious schools in Selangor being issued closure warnings.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Sinar Harian: RM12.5 juta perkasa program pendidikan di Selangor
Timbalan Setiausaha Kerajaan Negeri Bahagian Pengurusan, Mohamad Zahri Samingon berkata, sebanyak RM10 juta diperuntukkan untuk Program Tuisyen Rakyat Selangor.
Kosmo: Penghuni rumah kos rendah Selangor dikecualikan cukai taksiran
Suee Lim memberitahu, pemansuhan pengecualian cukai itu berkuatkuasa bermula tahun ini melibatkan 310,740 pegangan hartanah di kampung baru dan tradisi di kesemua 12 pihak berkuasa tempatan (PBT) di seluruh negeri.
Sinar Harian: Kuota penerima Iltizam Selangor Sihat kekal 100,000
"Bagi tahun 2024, kuota penerima ISS di Selangor dikekalkan iaitu seramai 100,000 penerima. Penetapan kuota ini mengambil kira keperluan dan keupayaan negeri dalam menyediakan sokongan mencukupi kepada rakyatnya." - Exco Kesihatan Awam dan Alam Sekitar, Jamaliah Jamaluddin
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.