Senarai Lokasi Saringan Komuniti COVID-19
Home
Selangor 2025
Inisiatif
Suara SAYA
GOMBAK
Pasukan Amir
Media
Suara Anda
LIHAT Maklumat PKPBD
Belanjawan Selangor 2020
LAYARI LAMAN RASMI BELANJAWAN
INISIATIF
BERNAMA: COVID-19 TEST RESULTS NO LONGER NEED TO BE UPLOADED TO MYSEJAHTERA - MOH
17/7/2024
The latest COVID-19 Management Guidelines can be accessed at https://covid-19.moh.gov.my/garis-panduan/garis-panduan-kkm.
Astro Awani: PBT di Selangor digesa sedia tapak khas untuk bekas atlet para
17/4/2023
"Kita harap kesemua PBT dapat tempatkan mereka di kawasan bersesuaian. Bantu mereka dan jangan susahkan dengan cara birokrasi dan sebagainya,"
Selangor Kini: Sempena Aidilfitri, seramai 150 bekas atlet negeri terima bantuan
17/4/2023
EXCO Sukan Mohd Khairuddin Othman berkata bantuan sebahagian daripada program Ceria Atlet Selangor bagi meringankan beban atlet membuat persiapan Syawal.
Kempen Rumah Selamat Musim Perayaan
16/4/2023
Warga Selangor yang akan pulang ke kampung halaman atau meninggalkan kediaman sewaktu perayaan Hari Raya Aidilfitri dinasihatkan mengambil langkah-langkah berikut.
Menghuraikan Surahَ Anَ-Nisa’َ ayat 59
16/4/2023
Episod kali ini menghuraikan Surahَ Anَ-Nisa’َ ayat 59 mengenai keadilan pemimpin yang harus berpaksikan hukum dan kalam Allah SWT serta Sunnah Nabi Muhammad SAW
Membela kebajikan penggerak masjid
16/4/2023
Sebagai sebuah negeri yang sentiasa memperkasa syiar Islam, Kerajaan Negeri Selangor komited membela kebajikan penggerak masjid seperti Imam, Bilal, Siak dan Nazir.
Sebelum
Seterusnya
178 / 614
NASIONAL
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng
Tahniah diucapkan kepada Prof. Emeritus Datuk Mohammad Redzuan Othman dan Saudari Tiew Way Keng atas pelantikan sebagai Senator Dewan Negara mewakili Negeri Selangor.
Konvensyen Wanita MyWira 2025
Hari ini saya berpeluang menghadiri Konvensyen Wanita MyWira 2025 yang berlangsung di Shah Alam. Turut hadir sama, YB Steven Sim Chee Keong, Menteri Sumber Manusia.
Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat
Di Program Gerak Rahmah Peringkat Negeri Selangor 2025 di Taman Sri Gombak menyantuni warga tempatan dan ke Dewan Masyarakat AU2 Keramat untuk Mesyuarat Agung Tahunan KEADILAN Cabang
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Majlis Buka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Warga UiTM hari ini di Masjid Al-Wathiqu Billah Tuanku Mizan Zainal Abidin, UiTM Shah Alam.
Episod ke-10 30 Hari 30 Ayat
Ayat ini menggambarkan betapa dahsyatnya azab neraka bagi mereka yang ingkar kepada Allah SWT.
6 Ramadan di Gombak.
Singgah petang mengagih bubur lambuk di Bazar Ramadan AU1 Keramat
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Majlis Berbuka Puasa DYMM Sultan Selangor Bersama Rakyat serta Penyampaian Sumbangan Hari Raya 1446H
Seterusnya
DALAM BERITA
Sinar Harian: 'Tanpa anda, mereka mungkin berteduhkan atap usang, langit biru'
LZS turut menyeru umat Islam supaya terus berzakat dan ia boleh ditunaikan melalui https://fpx.zakatselangor.com.my.
Selangor Journal: STDC-MOE to develop automation, digitisation curriculum modules for industry needs
“This collaboration will explore skill training and education programmes in the latest technology fields, and is not limited to the Fourth Industrial Revolution’s (IR4.0) needs,” he said.
Sebelum
Seterusnya
LAIN-LAIN
Malay Mail: South-east Asia’s 600 million population good to grow your business, Selangor MB tells local entrepreneurs
Meanwhile, Amirudin said PKNS also provides entrepreneur development product and networking programmes including training and mentor/mentee guidance and up to programmes that inculcate interest in business for school students.
Selangor Kini: Selangor Saring jelajah 56 DUN berperingkat, mula tengah Februari
“Program pemeriksaan juga lebih diperluas antaranya saringan barah, pemeriksaan gigi dan telinga, mammogram bagi wanita dan saringan mata,” - EXCO Kesihatan Jamaliah Jamaluddin
Berita Harian: MB Selangor saran usahawan berkembang ke Asia Tenggara
"Kita lebih ingin berniaga di tempat lain berbanding rantau kita yang mempunyai pertumbuhan dan permintaan daripada industri bernilai tinggi," katanya dalam ucapan perasmian Malam Anugerah Usahawan Perbadanan Kemajuan Negeri Selangor (PKNS) di sini malam tadi.
Sebelum
Seterusnya
#KITASELANGOR
Daftar hari ini untuk dapatkan maklumat terkini terus ke e-mel anda
Nama
Alamat Email
Terima kasih!
Anda telah didaftarkan untuk menerima makluman dan maklumat terkini.
Maaf! Ada ralat.